Copyright © 2016 buro Nexus. Alle rechten voorbehouden.

Lid van

Field Engineer

Regio: West-Vlaanderen

 

 

Functie

 

  • In je job als field engineer ben je in hoofdzaak verantwoordelijk voor de praktische en technische organisatie, planning en uitwerking van de projecten on site. Je maakt echter deel uit van een multidisciplinair projectteam waarbij je ook wordt bijgestaan en ingeschakeld binnen de domeinen design- en projectengineering.

  • Je volgt de activiteiten op de werf ter plaatse op en blijft tijdens de uitvoering van het project voldoende ‘de vinger aan de pols houden’ m.b.t. voortgang, projectstappen, resultaten, veiligheidsvoorschriften  … om een correcte en tijdige oplevering te garanderen.

  • Je stuurt medewerkers en onderaannemers functioneel aan en laat hen participeren in een logische opbouw van het project. Je lost technische problemen zelfstandig op en werkt hiervoor actief mee waar nodig.

 

 

Profiel

 

  • Als hoger opgeleide initiatiefnemer (met sterke kennis mechanica) beschik je over een groot technisch analysevermogen. Je wordt gekenmerkt door jouw hands-on mentaliteit, dynamiek, stressbestendigheid en klantgerichtheid.

  • Industriële werven voel je goed aan en kan je praktisch organiseren alsook coördineren. Een eerste ervaring in projectbouw is een troef.

  • Je communiceert vlot met diverse niveaus binnen een projectwerking (collega’s, opdrachtgevers, subcontractors, …) en kan zowel autonoom als in teamverband functioneren.

  • Tot slot ben je voldoende taalvaardig en kan je jouw functie overtuigend uitvoeren in het Nederlands, Frans, Engels en Duits.

 

 
Please reload

Recente jobs
Please reload

Volg ons
  • LinkedIn Social Icon