Copyright © 2016 buro Nexus. Alle rechten voorbehouden.

Lid van

Projectingenieur Elektriciteit

Regio: Brussel

 

Functieomschrijving:

 

Als Projectingenieur:

 

 • Ben je verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van elektrische en ICT-installaties van de projecten die meestal bestaan uit spoorwegstations en parkings (verlichting, vermogensverdeling, liften en roltrappen)

 • Voor de ICT-installaties (branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole, camerabewaking, data- en controlenetwerken, sonorisatie, enz.) wordt samengewerkt met het studiebureau van NMBS.

 • Tijdens de ontwerpfase ben je verantwoordelijk voor de opmaak van de studie van deze elektrische en ICT-installaties, resulterend in een set van plans en een lastenboek met technische specificaties van deze installaties. Voor de uitwerking van de plans kan gerekend worden op de ondersteuning van een tekenaar/designer.

 • In de werffase volgt de projectingenieur ook de werf op het vlak van elektriciteit op. Dit omvat hoofdzakelijk het verlenen van advies tijdens de uitvoering en het nazicht van de materiaalfiches.

 • Daarnaast neem je deel aan werfvergaderingen, waarbij je vanzelfsprekend geschreven stukken en notulen ter staving beheert. Het regelmatig contact onderhouden met de bouwheer en aannemer is tijdens deze fase noodzakelijk.

 

Profiel:

 

 • Ervaren ingenieur elektriciteit, elektronica of elektromechanica;

 • Minimum 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie;

 • MUST: Specifieke ervaring in elektriciteit voor gebouwen, hoogspanningsinstallaties tot 15 kV, dieselgroepen, no-breaks

 • PLUS: ervaring met spoorweginstallaties en/of ICT-installaties;

 • Leergierig, dynamisch en goede communicatieve vaardigheden;

 • Uitstekende kennis van het Nederlands, kennis van het Frans is een plus;

 • Je kan zowel zelfstandig als in team werken.

 

Aanbod:

 

buro Nexus legt de focus binnen haar organisatie op haar team van medewerkers. Enerzijds door het aanbieden van een uitdagend en respectvol loonpakket (incl. Groeps- & Hospitalisatieverzekering, Maaltijdcheques van € 8 /dag, mobiliteitsregeling, ….) op basis van een contract onbepaalde duur; anderzijds ook door een intensieve en persoonlijke begeleiding van elke medewerker. De ontwikkeling van het potentieel van haar werknemers binnen uitdagende technische projecten is voor buro Nexus dan ook van primordiaal belang.

Please reload

Recente jobs
Please reload

Volg ons
 • LinkedIn Social Icon